Verhalen

Verhalen

Op 1 been staan

Op 1 been staan

Een tijd geleden ging ik voor mijn werk met de trein naar Amsterdam. In de ochtendspits staat het hele perron vol met voornamelijk studenten en

Lees verder
integer benaderen

De goede weg inslaan

Ik was laatst met mijn kinderen in Amsterdam. Met de auto. We hadden al wat “tegenslagen” eerder op de avond: tas laten liggen ergens, voor

Lees verder

Podcast

Podcasts

Dit is Fief’s Podcast voor leiders en ondernemers. Ik deel praktische wijsheid, stoïcijnse filosofie en tips vanuit de praktijk. Mijn gasten zijn schrijvers, leiders en ondernemers die een mooi verhaal te vertellen hebben. Ik geloof in de kracht van verbinding en in het delen van elkaars ervaringen: we zitten er samen in!

Boeken

Boeken

Klik op het boek voor Fief’s verhaal

Er zijn boeken die je grijpen voor het leven. Boeken die precies op het juiste moment komen, boeken die je in de schoot worden geworpen. Boeken met liefde op het eerste gezicht. Boeken waar je een lichte tegenzin bij voelt, maar waarvoor de liefde per bladzijde groeit. Er zijn ook boeken die je weg legt en nooit meer terugziet, boeken waar het nooit wat mee wordt, boeken die nog steeds in je boekenkast staan en geduldig het moment afwachten. Wat voor relatie je ook hebt met een boek, een boek opent nieuwe werelden.

Ik stelde een schrijver eens de vraag: “Heb je een tip voor een mooi boek op dit moment?” En hij antwoordde: “Nee, die heb ik niet. Het kiezen van een boek is te persoonlijk. Er liggen vele boeken op mij te wachten maar ik laat het boek mij kiezen. Afhankelijk van het moment”. Dat vind ik een mooi idee.

Hiernaast vind je mijn lijst op dit moment.