De Stoïcijnse Drieluik

Speciaal voor ondernemers die zelf of met hun team kennis willen maken met de stoïcijnse mindset en willen leren hoe ze deze kunnen inzetten in hun werk, hebben we  “De Stoïcijnse Drieluik” ontwikkeld. Gedurende drie intensieve, interactieve en praktische dagen ga je aan de slag met de meest effectieve stoïcijnse technieken.

In je carrière heb je heel wat managementgoeroes voorbij zien komen. Met mooie theorieën en tools. En zeker, er zaten mooie dingen bij. Maar voor je het weet is er weer een nieuwe goeroe opgestaan (met boek uiteraard) die je moet kennen en gelezen moet hebben. En ook daar haal je ook wat uit. Maar het voelt wat hap snap.

Wat als je een gedegen fundament hebt? Een gids voor het leven en werk. Een overkoepelend en praktisch systeem. Eentje die veel staatshoofden, keizers en mensen zoals jij en ik al meer dan 2000 jaar als leidraad hebben gebruikt in hun (persoonlijk) leiderschap?

De stoïcijnse filosofie is zo’n overkoepelend systeem. Het is een praktische filosofie die ons leert met uiteenlopende zaken te dealen op een veerkrachtige, rustige en wijze manier. Het is nu eenmaal een feit dat je regelmatig tegen mislukkingen, frustraties, tegenvallers aanloopt. Lastige beslissingen moet nemen, waar niet 1 de beste lijkt. En waar je je regelmatig in situaties afvraagt: wat is wijsheid in deze?”

In dit stoïcijnse drieluik maak je kennis met de stoïcijnse filosofie en belangrijkste stoïcijnse inzichten, technieken en hoe deze te gebruiken.

Wat leer je?
💡 De dingen te doen die ertoe doen;
💡 Je hoofd koel te houden onder (bijna) alle omstandigheden;
💡 Besluiten te nemen op een rationele, ethische en objectieve manier;
💡 Zaken in perspectief te plaatsen;
💡 Een cultuur van vertrouwen en veiligheid om je heen te creëren;

Praktisch
De Stoïcijnse Drieluik bestaat uit 3 dagdelen en is gemaakt voor minimaal 5 deelnemers.

Investering: €1000,- pp, ex BTW en reiskosten

Neem contact voor meer informatie. Ik denk graag met je mee hoe je meer veerkracht, wijsheid en slagkracht in je bedrijf krijgt.

Leiderschapsprogramma The Macs Psycholoog filosoof mentor
Share:
E-mail
LinkedIn
WhatsApp
Facebook