Programma's

Wil je als leidinggevende, manager, ondernemer of solo entrepreneur echt zakelijk en persoonlijk succes en groei bewerkstelligen? Aan het stuur staan van je toko en leven met plezier, stevigheid en visie?

Wil je om kunnen gaan met kritiek, tegenslagen en weerstand?

Wil je in jezelf en je werk blijven geloven?

Wil je je hoofd koel houden in verhitte tijden en momenten?

Met deze programma’s werk je onder begeleiding van Fief aan het verstevigen van jouw persoonlijk fundament. Je leert standvastig te zijn zonder star te worden, daadkrachtig te zijn zonder drammerig te worden en empathisch te zijn zonder een softie te worden. Met haar achtergrond als ondernemer, psycholoog en coach kent ze zowel de theorie als de praktijk.

Ontdek the macs!

Intake

Je kunt een vrijblijvend intakegesprek aanvragen om in een sessie van een uur je vraag door te spreken met Fief en te kijken of er een klik is.

01
Mentor programma

Vervolgens kun je eens in de twee weken, of 1 keer in de maand een vast gesprek inplannen om met Fief te werken aan jouw persoonlijke ontwikkelingsvraag. Je krijgt een maatwerkprogramma aangeboden met persoonlijke sessies en materiaal waar je zelf mee kunt werken. Fief is direct beschikbaar wanneer je haar nodig hebt.

02
The Macs - Aanbevolen

Je kunt ook kiezen voor een intensief 6 maanden programma: The Macs. Deze 6 maanden doorloop je aan de hand van 6 fases en krijg je elke week een persoonlijke sessie van een uur. Je krijgt praktische tools en tips en opdrachten voor in het dagelijks leven.

03
“Vanaf het eerste gesprek voelde het goed. Fief is open, humoristisch en geeft praktische tips en opdrachten die je direct in je dagelijks leven kunt gebruiken. Ik heb veel meer inzicht in mezelf gekregen. Sleutelwoorden voor haar zijn: humor, openheid, realistisch en vertrouwd. Ik zou geen andere partner hebben gekozen.”

Peter M., CEO & bedrijfseigenaar bloembollenbedrijf

The Macs
6 maanden, 6 fases

Fase 1

Ontwikkelen van een helder zelfbewustzijn

Fase 2

Bouwen aan focus en discipline

Fase 3

Leren je emoties te beheersen

Fase 4

Jouw plek innemen als leider

Fase 5

Anderen beïnvloeden

Fase 6

Uitdragen van jouw leiderschap

alumni

Als je kiest voor een programma bij Fief Macrander kun je automatisch lid worden van het alumni netwerk. Je spreekt dan andere leiders, gelijkgestemden, om elkaar verder te helpen. Ben je nieuwsgierig? Stuur me dan een app of mail. Om kennis te maken en te bekijken hoe het programma jou kan helpen.

Vrijblijvend intakegesprek

Laat je gegevens achter. Fief belt jou op een door jou uitgekozen moment voor een vrijblijvend intakegesprek.