The Macs

De route naar veerkrachtig ondernemen

Met rust en vertrouwen succesvol zijn in 6 maanden

Exclusief
1-op-1 programma

Speciaal voor ondernemers die vanuit een stoïcijnse mindset hun bedrijf en leven willen leren leiden.

Is rust, plezier en ontspanning ver te zoeken omdat je vooral brandjes aan blussen bent? Vraag je jezelf steeds vaker af “waar ben ik mee bezig?” Begint je partner te klagen dat je niet te pruimen bent thuis?

Je bent ongemerkt in je eigen gevangenis beland, terwijl de vrijheid van het ondernemen juist zo belangrijk voor je is.

The Macs exclusief Stoïcijns leiderschapsprogramma
The Macs exclusief Stoïcijns leiderschapsprogramma

Stel je voor dat je een stevig fundament hebt voor het leven. Een fundament van waaruit je met vertrouwen en rust keuzes maakt voor jezelf, je omgeving en je bedrijf. 

De praktische stoïcijnse filosofie geeft je dit fundament.  Samen met mijn jarenlange ervaring als ondernemer, psycholoog en mentor krijg je een ijzersterke combinatie.

Je herkent direct wat het beste is voor jou en je bedrijf. Je voelt je zeker van je zaak en benut alle kansen optimaal.

Wat als je een stap voor bent op je concurrentie? Want we weten dat succes in je bedrijf niet alleen afhangt van je product, marketing of sales. Het draait ook om je vermogen om helder te blijven denken, zelfs in uitdagende situaties. Dit is waar de stoïcijnse filosofie het verschil maakt.

Wat leer je tijdens dit programma?

Het is toch vreemd dat je als ondernemer alles geeft aan je bedrijf om het tot een succes te maken, maar investeringen in jezelf op de laatste plaats komen. Terwijl we weten hoe belangrijk het is voor het slagen van je bedrijf en je leven!

Wil jij ook:

  • Vanuit rust en wijsheid beslissingen nemen, zonder afbreuk te doen aan slagkracht?
  • Leren vanuit rust je strategie uit te zetten en te volgen, met veerkracht omgaan met tegenslagen?

 

Laten we 6 maanden lang met elkaar aan de slag gaan.

The Macs exclusief Stoïcijns leiderschapsprogramma
Wat krijg je tijdens onze 6 maanden samenwerking?

Vandaag kan de start zijn van jouw reis naar een stoïcijnse mindset. Het is tijd om de controle over je bedrijf en je leven te nemen!

Jelke Notten
Lennart Gerdes

Ik heb vanaf de intake het traject enorm positief ervaren. Fief reflecteert goed en is ook doortastend op de momenten dat dit nodig is om dieper bij de kern te komen.
Ik ervaar meer betrokkenheid naar mijn omgeving en personeel mede doordat ik mijzelf meer open durf te stellen en nieuwsgierig ben geworden naar het verhaal achter de persoon. In plaat van (extreem) overcompensatie en snakken naar vrijheid ervaar ik nu dat de kleine en kortere momenten mij veel gevoel van vrijheid geven.
Persoonlijk zou ik mij geen beter traject hebben kunnen wensen.

Lennart Gerdes
Restaurant eigenaar 1619

Ruben Piet

Ik heb het traject bij The Macs als zeer verhelderend ervaren. Keer op keer reed ik naar huis met nieuwe inzichten en wist ik precies wat te doen. De grootste winst van dit traject is dat ik me nu veel rustiger voel. Dit is niet alleen prettig voor mezelf, maar ook voor mijn omgeving, inclusief mijn collega’s en mijn gezin.
Ik zou The Macs zonder aarzeling aanraden aan andere ondernemers. Je groeit als mens en wordt ontspannener. Het heeft me geleerd beter om te gaan met de uitdagingen die op me afkomen. De begeleiding door Fief heb ik als zeer positief ervaren. Ze neemt de tijd, luistert goed, stelt de juiste vragen, is scherp en bekijkt zaken objectief. Dit traject heeft mijn leven en mijn zakelijke aanpak echt verbeterd.

Ruben Piet
Algemeen directeur Risk Safety

The Macs is een goed traject met een prettige opbouw. Het is heerlijk de tijd te nemen voor zelfreflectie. Je leert jezelf beter kennen.

Jelke Notten
Lead Culture RTL Nederland

Laura Vogelsang

Fief heeft het vermogen met haar wijsheid, humor je te doorgronden. Daarnaast was haar achtergrond als psycholoog en ruime ervaring als business mentor mij al bekend. Ik kan nu met mijn team vanuit een intrinsieke overtuiging en veel meer rust de doelen bereiken.

Laura Vogelsang
Algemeen Directeur Melkweg

Veronique Jutten

Tijdens het traject veranderde veel in mijn bedrijf, waardoor ik de belangrijkste lessen van de stoïcijnen direct kon toepassen. Ik ben klaar voor leiderschap met een nieuw elan. Ik zou tegen andere ondernemers willen zeggen: als jij je leiderschap en jezelf verder wilt ontwikkelen: DOEN!

Veronique Jutten
Eigenaar uitgeverij Dutchbook

Huibert-Jan Roest

Ik heb the Macs als een fijn en waardevol traject ervaren. Fief is een absolute professional, ze heeft een bijzonder observatievermogen, waarmee ze frames of redeneringen die niet helemaal kloppen weergaloos kan doorprikken, zacht als het kan, en confronterend waar nodig.

Huibert-Jan van Roest
Eigenaar en spreker Spreken voor Publiek

Jan Bartholomeus

Ik heb het traject als nuttig, intensief en plezierig ervaren en ik heb er veel van opgestoken. Het traject is praktisch en laat zich goed vertalen naar het leven van alledag. Dat heeft mij bruikbare handvatten en dieper inzicht in mezelf gegeven. Fief is realistisch, down to earth. Ze luistert goed en is integer. Dit traject heb ik als een zeer waardevolle investering in mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling ervaren.

Jan Bartholomeus
Eigenaar Cavecanem

Laat ons kennis maken

Zodat we kunnen verkennen of dit programma goed aansluit. Vandaag kan de start zijn van jouw reis naar een stoïcijnse mindset. Het is tijd om de controle over je bedrijf en leven te nemen!