How to be comfortable with being uncomfortable

Onder het motto ‘face your demons’ mijn tip How to be comfortable with being uncomfortable.

Ook Ben Aldridge laat zich inspireren door de stoïcijnen. Nadat hij uit het niets paniekaanvallen kreeg, ging hij zich verdiepen in het onderwerp angst. Hij ontdekte de waarde van stoïcijnse technieken en vooral hoe de oude stoïcijnen met hun angsten omgingen. Met dezelfde boodschap als in Obstacle is the way: als je een obstakel tegenkomt, beschouw het dan als de weg tot verbetering.

Dit bracht hem zelfs tot het maken van een anti-bucket lijst. We kennen het allemaal wel, het begrip ‘bucket lijst’. Een lijst met plezierige, uitdagende en leuke dingen die mensen nog willen doen voordat ze dood gaan. Nou, de lijst van Ben Aldridge is het tegenovergestelde!

In zijn boek beschrijft hij 43 dingen die hij moeilijk, spannend tot echt angstaanjagend vindt. Zijn doel: ze in een jaar tijd uit te voeren en te leren je angsten recht in de ogen te kijken. Waarschuwing: dit boek werkt aanstekelijk en daagt je uit om een eigen anti-lijst te maken.

Ik wil dit boek aanschaffen

Share:
E-mail
LinkedIn
WhatsApp
Facebook